This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, September 30, 2010

Berebut port tido

Bubuye nie satu lagi perangai dia yang tak boleh bla is kalau dia dah chop port tuh, dia tak mau share2 dah. even dia tido di hujung 3 seater sofa or tido kat atas karpet. Kalau kami datang duduk sebelah dia(kalo dia tengah tido laa) sanggup dia bangun and tido kat port lain..adei



sejak hari pertama bubuye dengan kami, awal2 lagi dia mengisytiharkan tilam segitiga nie hak milik terpelihara dia.kalau dia nak tido, this is the 1st port dia akan pilih.Masa ni bubuye tengah termenung sebab rindukan adek.




ini lak sofa 3 seater yang ada banyak teddy / bantal ..mmg syok kalo dia dapat landing sini disaat kesejukan hujan


ini pulak bantal busuk mama dia.Selalu berebut dgn mama dia..aku kene chop bantal busuk ini awal2.Klo dia dh dapat..adei...tak samapi hati nak amik.Bantal busuk nie selalunya di letakkan di atas tilam segitiga fav dia...




nie kalau dia tido versi tengah merajuk.tido pun nun di hujung carpet.

No comments:

Post a Comment