This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Saturday, September 25, 2010

stray cat

talking about stray cat, dulu rina kureng sikit dengan kucing lebih2 lagi kucing jalanan..bukan apa..sbb rina akan gatal2 bila ada kucing..adei...but Bubuye really change me...we really love bubuye so much..Jarang sekali kami dapat dengar suara kucing nye..tah laa..dia hanya bersuara bila dimandikan..first time dia on heat..kami tak tahu pun..sbb dia tak de laa pulak jadi penyanyi saprano macam kucing2 lain...cume bahagian 'ttuuuut' je asyik basah and maybe bubuye tak selesa, so dia keep going jilat that area untuk keringkan

back to the topic..dekat car park apartment, ada 3 ekor stray cat....anak2 dia selalu sangat duduk bawah kereta kami..memang cukup risau kalau2 ter ' langgar' anak2 kucing ini. Mereka sedikit liar and susah sangat nak ambil gambar mereka..ini antara gambar2 yang kami berjaya snap dengan penuh susah sebaba mereka adalah sangat liar

bawah kereta orang


nie bawah kereta kami before mereka lari ke kereta orang lain



nampak tak ada 2 ekor anak kucing ???ibunya dah lari ke tempat lain sejurus kami start enjin kereta

No comments:

Post a Comment