This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Friday, December 10, 2010

Cat Bed untuk Bubuye


Tempoh hari aku ada jahitkan cat bed utk Bubuye..mesin jahit tak de..pakai tangan sudah.. nk beli..macam tak berbaloi sbb barang-barang nk buat cat bed ni aku ada...memandagkan aku ada banyak masa terluang, aku pun jahit tangan cat bed Bubuye.. Hasilnya..adei..Bubuye tak mo pakai...aku perasan Bubuye suka tido atas towel..so, aku amik inisiatif guna towel untuk lapik.. Dan....jeng..jeng..jeng..

.tak sia-sia aku jahit..Bubuye gunakan cat bed tuh bersungguh-sungguh..Cayang dia..Muahsss





6 comments:

  1. suke tgk dia tdo..kelmarin..kami letak baju adik rina yg dh seharian dia pakai, makin lena dia tido..dia suka bau baju yg kt area ketiak tuh dgn syarat baju tuh xbasuh lagi and baju itu mestilah baju adik rina

    ReplyDelete
  2. bubuye syok kat adik rina ek?
    hehehe...comel nya dia tido...

    ReplyDelete
  3. haha..cat bed jahit cincai je nie...wish ada mesin jahit kt umah..macam2 boleh buat kan?kan?

    ReplyDelete
  4. syakeera, dia berkenan pada bau2 tertentu je...tak semua ketiak dia suka..adei

    ReplyDelete