This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Wednesday, March 30, 2011

3rd HHP Cat Show


This is the 1st time mama n papa bawa bubuye keluar to meet with other people and cat. Huh. Bubuye never being caged even though masa dia di spay kan pun, we just let her choose where she want to sleep n rest. Masa kt klinik honey je sekejap dia dok dalam cage after the operation. So, it is a BIG challenge for mama n papa untuk letak Bubuye dalam cage sepanjang contest.


Bubuye: apa tengok2?





at last dia tido jugak...
Jenuh mama and papa pujuk dia to make her calm. End up, aku cover satu cage dengan towel yang memang aku spare kan in case Bubuye meroyan. Satu hal pulak dia ni anak manja, kita je nak kene dengar cakap dia, tp kalo dia tak suka, ini lah jadi nya..



Bubuye : Mama..bubuye nak balik.......

For 1st experience, mujur lah bubuye ok. Memang dia meroyan tp tak laa sampai teruk sangat.




Bubuye: MAMAAAAAAAAA......PAPAAAAAAAAAAAAAAAA..Bubuye takut....


Anak bulus tunggal ku ini sangatlah penakut..adui..mujur dia cool je depan judges..

2 comments:

  1. kite ade perasan BUBUYE mase cat show!!!
    die takot sangat2 kan????
    kite perasan bantal n towel tue...
    next cat show masuk la lagi...kite pon ingt nak masukkan MOJA kite.... =))

    ReplyDelete
  2. betul sangat laa tuh..dia nie memang penakut yaaa amat...jenuh nk tutp cage dia sbb cage dia tepi skali n blh nmpak org lalu lalng dr tepi n depan n blkh n atas..jenuh nk mengcover sbb dia takut2 dia meroyan..tak macam kucing lain dok dia je..tapi next time still nk cube lagi

    ReplyDelete