This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Wednesday, March 30, 2011

Bubuye kembali menjadi Bubuye


Aduih..bosan nya kene attend meeting hari ni. Malas betul tak menapak ke KLCC nun. tetiba mama bubuye teringat anak bulus tunggal kat rumah tuh. Apalah dia tengah buat sekarang. Sejak selasa malam dia dah jadi Bubuye balik(lari sana sini laju-laju and ajak kita main aci kejar). rutin harian Bubuye

pagi: bangun je mintak air kat mama. Nak air yg fresh dari paip. Air mineral tak pandang. Dh minum, nk diusap2 sampai dia puas.

ptg: mintak air baru. Even yang pagi tadi tak habis pun, dia tetap nak yang baru.

Malam: lari2 satu rumah samapi penat, rest kejap, then sambung lari2. Ajak orang main aci kejar or aci nyorok...

Adei...dh nak kol 2. Mama nk kene pi solat sbb jp lagi kene pi meeting :)..to be continue...

2 comments:

  1. mq: rina suka panggil dia kucing comot. hehe...bulu kt badan dia makin gelap..tp kt tgh2 dada dia tetiba ada bulu kaler putih memanjang..

    ReplyDelete