This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, March 24, 2011

Bubuye tolong aku lipat kain

Nie sambungan post sebelum ini. Banyak jugak kain yg nk kene lipat. Tengah syok2 lipat kain, makhluk muke comot ni masuk bilik mintak air. Cara dia nak mintak air senang je. Dia akan gesel2 kt kita then dia akan hala ke toilet sambil memandang ke pili. Tuh tandanya dia air walhal aku dh sediakan air dalam bekas. Dia nak jugak air dari pili tuh. Adei. Air dh bagi, satu batch dh siap di lipat and di susun dalam almari, nie nak lipat 2nd batch.

aku pergi ke dapur sekejap minum air susu coklat, sekembalinya aku ke bilik, ada bendasing dia port aku lipat kain.



Bendasing ini mengiau. aku rasa dia nk cakap " Mama. bubuye nak tolong mama lipat kain boleh?".. aku angkat dia dan letak dia di sebelah aku. Boleh pulak dia nie bangun and landing baeeek punya kt port aku lipat kain..





Dok laa kamu kt situ..katil nie besar, mama beralah je lah. huh.. end up aku lepat kain kt tepi 2 jugak..nk jugak landing kt ctu. Nak kene babab ni.

No comments:

Post a Comment