This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, March 24, 2011

Hari tido Bubuye

Last 2 weeks, hujan turun sepanjang hari. Dari pagi hingga ke petang mendung + sejuk. Aku kebetulan kurang rehat so memang sangat keletihan lah sabtu tuh. Memandangkan hari ini tinggal aku n bubuye berdua dirumah (yang lelain tah pergi keluar kemana2- aku memang klo letih sangat memang malas nak keluar), aku tidur dari pagi hingga kol 3. As usual, adalah perkara wajib meletakkan towel aku as alas kt atas sofa tanda itu adalah tempat Bubuye tidur. Well, aku tido, bubuye pun join tido.

Tiap2 hari wajib letak towel atas sofa, by default nie kira tempat dia tido laa




tukar port, tido sebelah katak auntie farah lah..zzz



nie posisi ke berapa pun mama pun dah tak tahu laa Bubuye..adei


Tidur siap mengigau2 lagi. tetaw apa yg di ingaukan tuh. Ni dia kembali ke port asal balik. Aku masa snap nie, kejap2 aku terjaga(minum air, buang air)..so sempat snap bila dia tukar posisi. Masa nie baru 1 week spay Bubuye. Blum buka jahitan lagi + bulu pun xtumbuh lagi.

ni namanya posisi main baseball


Ni pulak posisi paling comel laa kekononnya



posisi apa tah nie..



Posisi Kuak lentang


Adei... macam2 gaya.. isk..isk...

After aku bangun and mandi pagi(kol 3 ptg..haha)... aku angkat kain and nak continue lipat kain..

Well the story kita continue kt next post yaa

No comments:

Post a Comment