This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, March 31, 2011

IT's already F.R.I.D.A.Y

yeay!!!!! mama bubuye lah org yg paling hepi bila datangnya hari jumaat. Kenapa..yerlah, sok cuti kan?kan? huhu. tapi harini mama bubuye ada benda penting nk diselesaikan. Harap2 semuanya berjalan lancar. Amin... klo berjalan lancar, maka dapatlah papa bubuye + auntie farah makan william kan..nak tunggu uncle eipy, uncle ap kt sabah lagi. tunggu uncle ap balik sabah pun besh jugak...

Bubuye sangat menggemari triple-h william. maybe sebab banyak cheese + bubuye ni pantang ada bau2 cheese. demi triple-h william, bubuye yang tak pernah2 panjat meja makan, sanggup mengambil risiko kene jentik telinga apabila naik atas meja makan. Bukan apa, yang kami bagi picisan je, dia nak pilih sendri mana part yg besh. adui2. klo tapau triple-h balik rumah, memang bubuye akan meroyan nak makan triple-h nie.


tentu ada para pembaca tertanya2, william kt mana? besh ke? klo tanya mama bubuye, memang besh lah. If you r looking for the best food tapi tak kisah tempat nya macam mana, i suggest william kj. try to google for william taman mayang. Mama bubuye + Papa bubuye tak pernah pergi cawangan lain. Orang kata ada cawangan lain, tapi tak tau betul ke tak. Cawangan nie memang nampak macam kedai nak roboh. tak de buku menu pun. main order je. dulu mama + papa bubuye suka makan kt chili's's tp sejak mengenali William, we no longer go to chili's. Kenapa? sbb kt william lagi murah + puas hati eventhough tempat dia, urm...no comment..enjoy some pic yg mama bubuye curik dari uncle eipy's FB. This is the nite we had our so called "supper" hahah..mengalah dinner..patut supper makan ringan2, tapi....



menu untuk "SUPPER"..hahah



mixed grill(ayam+daging). Dulu ayam dia bagi ayam pandan, sekarang dia bagi ayam honey :(



triple-H yang mampu membuatkan bubuye meroyan.



nan cheese



mango juice and soda herbs(try this!!!)

No comments:

Post a Comment