This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Saturday, April 9, 2011

Bubuye demam ke?

Di saat mama bubuye menulis entri nie, actually i think bubuye demam kot. Yes, sejak malam tadi dia macam nak manja2. Semalam till petang tadi dia sangat aktif. lari sana sini. Malam tadi dia terlalu asyik bermain dengan auntie farahnya, sampai terlanggar mama bubuye yang sedang syok tido kat depan tv setelah menambah lemak di badan di Williams. Apalagi, kene se das dengan mama dia lah sebab lari sana sini. Sejak petang tadi, dia seperti kurang aktif :( :(..sebelum aku menulis entry ini, aku mendukung Bubuye dari bilik ke hall port dia tidur. Mama Bubuye dapati loceng nya tidak sesejuk selalu and sedikit panas. Terus mama bubuye mengecheck telinga bubuye..alamak..suhu ala2 panas sikit even tak lah sepanas air baru lepas masak. Dulu doc intan pernah ajar nak tahu kucing kita demam, cube raba cuping telinga dia, kita boleh rasa perbezaan suhunya. Adui, patut laa dia macam budak kecik merengek. Esok 1st thing after breakfast, nak pergi jumpa vet. Sayang mama tidur dulu yer :)

ini adalah makhluk comot yang menyorok dalam almari masa main aci kejar + aci nyorok..macamlah aku xnampak kamoo
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


No comments:

Post a Comment