This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, April 21, 2011

Collar untuk Shiro

Susah kami nk detact mana Shiro nyorok tanpa collar..siap kamu nanti papa pakaikan kamu dengan collar yg ada loceng, di mana saja kamu cuba menyorok, gerenti dapat jumpa :) ..

Bukan apa, dah 2 x tersepak dia sebab dia selalu sangat tiba-tiba muncul entah dari mana..mujur tersepak(maklumlah, baru 1 weeks ada anak bulus kecik nie), kalau terpijak macam mana?
adui..risau kami,

This is Shiro with his new collar :) :)...


Hurm..Bubuye nie memang ini peel dia...almost sepanjang masa dia menjilat2 bulu Shiro :)...






2 comments:

  1. manja nye die....kalau baby awal2 ade budak kecik mesti manja camnie jugak..

    ReplyDelete
  2. JCMS: Bubuye nie dulu dia memang tak boleh langsung ada kucing nk dekat dengan dia. Even dalam rumah sendiri pun dia keep hissing.. banyak kali cube. tak tau pulak yg si Shiro nie masa 1st time kenal kan, terus dia ok je..legaaa

    ReplyDelete