This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Wednesday, April 20, 2011

DIY thing

Kesian mama tengok si Shiro suke sangat dengan cat tree yg Papa Bubuye buat tak siap suatu tika dulu.. Bubuye tak pandang cat tree tuh, tp Shiro suka sangat cat tree nie. Tak pelah nak, nanti mama pujuk papa bubuye buat cat tree untuk Shiro erk. Kakak kamu si Bubuye nie memang eksen sikit. tak pandang nye cat tree nie. Tapi kamu sungguh2 menggunakan cat tree tak tak siap tuh.

mana taknya, papa buat sikit2, itupun bila papa kamu ada masa..mama memang tak de masa...Kene pulak si Bubuye langsung tak pandang cat tree ni. Sbb tuh papa kamu hampir2 nak buang je cat tree tak siap nie. nnti mama sponser kain baldu n brg2 sikit, nnti mama soh papa buat balik erk?

Mama nak re-start design balik. mebi klo ada reseki, ujung minggu nie kami betulkan sikit yer sayang :)

mama pujuk papa buat yg alal2 macam nie

(contoh dari http://dearcats.blogspot.com/2010/11/pokok-kucing-cat-tree-yeahh-our-cat.html)

or macam ni



dari web apa tah...

Mama tahu papa kamu rasa sangat dihargai apa bila kamu suka cat tree tak siap ini..tak boleh nk update gambar..nnti ada cable baru boleh update :)...

Tunggu nanti Mama n Papa buat DIY cat tree untuk kamuu :) :)

Lots of Love.......
Mama Bubuye.........


4 comments:

  1. hehehe... kalo papa bubuye xsempat buat kan, xpela. leh suh daddy ichies wat kan :P hik hik hik ~sempat promote :P

    ReplyDelete
  2. rosmawati Yusof : welcome...welcome

    ReplyDelete
  3. ichi: haha..tuh laa..papa bubuye bz sikit...benda dh nk setahun xsiap2 lagi sebab bubuye tak menghargai pun dulu..skang ada si Shiro nie bebetul menggunakan cat tree tak siap nie, terasa amatlah di hargai :) :)

    ReplyDelete