This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Tuesday, April 26, 2011

yang lain di vaksin, yang lain yg lebih2

tadi jam 7 singgah klinik dr intan (kelana jaya veterinary clinic) untuk check up Shiro. Dr intan puas hati dgn Shiro so trus vaksin si Shiro ni. Bubuye ikut sekali. Dapat info baru. Rupa2nya kadang2 perut kitten buncit sbb tak kentut2. Lawak kan? sbb mama bubuye bercerita yang Shiro nie suke makan makanan bubuye, so poo lembik. Then Dr Intan tambah, poo akan lembik and tambah pulak tak reti / tak lepas nk kentut so perut buncit. Hehe. Tapi kalau kitten poo, mmg busuk pun. Dulu sll terkena dengan Bubuye. Masa tuh dia kecik lagi laaa.


huh, nie di saat mama bubuye menulis entry nie, si Shiro dok aktif macam biasa. Bubuye pulak yang macam mengantuk. isk..pelik..takkan doktor salah inject. Tapi depan mata mama bubuye dr Intan inject Shiro tadi. Pikir Shiro akan jadi 'good boy' malam ni..Tapi nampak gayanya macam Bubuye pulak yang kene vaksin. Nie kes terbalik nie..adei...ape kes laa budak2 nie.

nie tah apa yg Shiro langgar ni. Mama Bubuye nak tengok kejap :)..daaaaaa

3 comments:

  1. haha...bubuye penat teman shiro... =p

    ReplyDelete
  2. bubuye penat bimbangkan sdik shiro dia..hehehe

    ReplyDelete
  3. tuh laa pasal...si Bubuye nie yang lebih2. Walhal yang kene vaksin si Shiro. Mujur lepas post entri nie, rina bising2 sebab derang lari2 sampai langgar carrier, Shiro epak sebelah rina and trus zzzzzzzzzzz

    ReplyDelete