This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Sunday, May 15, 2011

Apa lah derang tengah buat nie..

Cube teka, apa bubuye tengah buat tuh???


owh...Shiro dalam nie..apa Shiro tengah buat tuh pulak????


Shiro : Bubuye, tunggu ctu tau, jgn pergi mana2.
Bubuye : cepat laa sikit.



Shiro : dh abes dh nie. Muchuk jugak poo aku nie..


Shiro: Dah..Bubuye..Dah settle lah. Tak nak check ke?
Bubuye : Yerlah2. Muchukk laa.
Shiro : Ala, jap lagi wangilaa pas mama jirus. Tuhm Shiro poo kt tepi lubang tuh je


Ini lah rutin harian bubuye. Bubuye cukup risau kalau tak nampak Shiro, begituhlah sebaliknya. Akrab sungguh hubungan derang even Shiro baru nak masuk minggu ke 4 bersama kami.
Shiro memang klo nk poo or pee, kene bubuye teman. Klo bubuye tak de, dia akan panggil miow2 sampai bubuye menyahut.

Mama n Papa sayang Bubuye and Shiro...


2 comments:

  1. wahhhh sgt comel la shiro n bubuye... ok, dialog tu kelakar :P bubuye siap tunggu shiro kat luar toilet :) haii bubuye.. haii shiro, chigo n ichies says hi :P

    ReplyDelete
  2. hi ichis n chigo..bubuye + shiro says hi :) :)..hehe, memang 2 ekor nie macam nie tiap2 hari..hehe

    ReplyDelete