This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, July 21, 2011

5th hhp cat show





Bubuye...





Hi kawan2, ahad nie bubuye join 5th hhp cat show. kali terakhir bubuye join adalah masa 3rd hhp di south city plaza juga.

nie kenagan bubuye masa di 3rd hhp dulu


bubuye meragam sbb tak pernah dikurung + tak penah jumpe orang yang begitu ramai. Jenuh mama bubuye memujuk nya. harap2 kali ni tak kene letak towel keliling cage lagi sebab bubuye kini dh tahu bahawa dia adalah seekor kucing..hahahha



ini Chigo dengan mama dia, jiran cage bubuye..ini blog chigo and family. Kali ni chigo akan join show dengan angkatan tentera chigo...


ini pula Black di dukung Mama dia... kali nie Black tak join show sbb mama n papa dia nk pegi konsert
kawan2 rasa boleh ke bubuye join lagi? Harituh bubuye tak menang apa pun..huhu
Bubuye jangan meragam macam harituh lagi yaa..


bubuye: tengok lah..klo bubuye senang.. bubuye tak meragam lah



bubuye : mama tak bawak ke shiro dengan nomel?
mama : tak sayang, Nomel kecil lagi. takkan mama nk tinggalkan dia sekor2 dirumah..so mama biar shiro teman nomel di rumah.


Mama bubuye harap bubuye tak macam yg 1st harituh..huhu...apa yg besh nya pi show..memang letih tp dapat jumpa kawan2 sgt besh tau.



2 comments:

  1. semoga menang yer.
    nanti humanbean kitirg pergi utk sokong bubuye yer....

    much love;
    BoBo Salem, ChaCha, Sachiko & Kochie

    ReplyDelete