This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Tuesday, August 9, 2011

Contest Gaya Awesome



Thanks to Anisquidward sebab ajak mama bubuye join contest..hurm...jenuh jugak memikir nk letak gambar sapa?..jeng..jeng..jeng..haa....
|
|
|
v

BUbuye?
|
|
|
v
shiro kah?
|
|
|
|
v
Nomel?
|
|
|
v
or mieko?

|
|
|v
huhu...Hi...my name is Roxy Ichimieko jr :) :)..mama bubuye memertaruhkan gambar mieko jr yg nie



Gambar nie di ambil sebelum mieko makan wetfood .. sebelum ni dh dh muntah sbb makan gelojoh sangat..ni bru nk sambung balik.....

dia memang suke tunjuk lidah kot..hehhe
===========================end================================


nie mama bubuye copy and paste dr web anis



for the first time... setelah di tunggu2 di bincang2..
di tolak di tambah ribut petir
maka terlahirla contest ni..
yippy..hehe.

contest ni psl haiwan ye.. cam kucing ke rabbit ke..
tp mesti pastikan dorang beraksi awesome and gorgeous k..
tak kisahlah cam mana pon gayanya tu.. as long awesome.. :)

k ni syarat2nya plak..:

1. korang follow blog FOF and SHE WINTER
bukan pe.. sng tok tau update psl contest ni...
tol x? tp klu xmau. pon xpela.. its ok..
tidak memaksa korang memfollow...

2. like fanpage ni: SINI

3. letak tajuk entry tu "Contest Gaya Awesome"

4. korang letak banner atas tu kat blog korang and linkkan ke blog FOF
then letakla gmbr2 pet korang yg comey2 tu..
korang nk letak byk2 pon boleh.. tp nnt FOF and SHE WINTER akan pilihla
yg mana lgi awesome.. k?

4. then tinggalkan url korang kat bhgian comment k?

hah lgi 1, kalau korang nak tag spe2, tag la..
xwajib pon :)

tu je. senang jekan?? hehe..
mehla reramai join ye contest yg tak seberapa ni..

closing date: 26 ogos 2011 (11:59 pm)

3 comments: