This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Sunday, September 11, 2011

Roxy Ichimiko jr 2nd vaccination

After 1 week, barulah mama bubuye ada mood nk update gambar, ramau kawan2 bubuye+shiro+nomel+mieko dh jumpa mummy n daddy masing2. kami sangat hepi..bagi yang blum jumpa lagi, kami doakan kawan2 dpt jumpa mummy n daddy masing2 secepat mungkin...

last friday, mama bubye meng mc kan diri..tak sihat sangat...kebetulan auntie farah and papa bubuye pun ada, so kami bawa mieko utk vaksin.....

here's the update...

Roxy Ichimiko Jr weight:
before = 1.2 kg
current= 1.9 kg




kali ni buat kt dr intan sbb dr intan dh ada vaksin yg rm45..tp xsempat snap apa2 gambar sbb kelam kabut...tp, as usual klo kene vaksin, musti derang jadi budak baik sehari dua kan..hahha

suke tgk mieko jadi budak baik...dia dok diam je..aman kejap rumah ini...nomel pun sama walhal dia tak kene vaksin pun..hikhik....


mula-mula dia landing macam ni..mama bubuye pikir dia tido...haha


then...

jarak dekat



gambar hiasan entry kali ini...


2 comments:

  1. hehe...demam kena cucuk yer shian dia..

    ReplyDelete
  2. meow: memang suke klo derang cmnie..aman sikit rumah..klo x, tiap2 hari balik keje je umah dh macam dilanda tsunami..aduiyaa

    ReplyDelete