This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Monday, October 17, 2011

Shiro After Tiada Balls





Nie gambar2 yang mama bubuye snap mlm selepas shiro kehilangan satu-satunya mahkotanya(hahah--gelak jahat hokey...) ....masa ni Shiro masih di awangan lagi nie...jalan pun kengkang n senget2..hahaha..memandangkan ini kali ke 2 kami menjaga kucing after spay/neuter..so tahap kerisauan xlah risau sgt..sebab masa bubuye dulu lagi teruk nak jaga sbb bubuye ada belah2 kt perut n ada jahitan...Shiro xde....
Tapi perasaan seriau tuh tetap ada lah sbb still berlakunya proses operate tuh kan.....haha..even dia jantan yang macho, ekceli, dia ni kategory kucing lap(sukee dok atas lap org..tp bukan sume org tau...lap mama dia je kot...haha)...

As usual, bila dia dh terasa sedar 90% kot, dia mencari2 mama dia lah.....just nk melese or nak ngadu laa kot...sepanjang mlm mmg dia tdo sebelah lap mama dia...bila mama bubuye gerak pi toilet / dapur sat je..dia dh mula bebel mencari2...mengalahkan Bubuye laa kamoo ni...




haishh..dh tido kangkang dh masa nie....nk kasi space lagi..kang dia tersedar..sbb tak nk dia gerak2 byk..mama bubuye pun xleh gerak2 sgt..isk..isk


see?? mama bubuye nak gerak macam mana??


aik..baru hilang balls dh jadi aww ke????

6 comments:

  1. kejap jer tu..
    bila dah sehat, melompat balik la tu hehehehe...
    collar Shiro cantik la. ada kesan2 ke'kreatif'an melampao...hahahah

    ReplyDelete
  2. hahahha..ciri2 yang terlalu 'creative'..siap ada rambu2 tuh.....fesyen2..

    mlm 1st je baik..pas tuh..haishhh

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah selamat..

    tahniah yer Shiro hikhik

    ReplyDelete
  4. hikhik..aww..x rela nyah... mahal tak bayaran utk buang jantan dia

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sihat...amboi,,ngendeng saje ngan mama dia..

    ReplyDelete
  6. rina buat kt dr nurul honey..min rm70 klo xsilap..

    ReplyDelete