This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, December 29, 2011

Teman Auntie Farah Study

Hurm auntie farah dah nak exam nie. Kesian kami tengok auntie. Asyik risau2 je pasal exam. Tak pe auntie, kami teman auntie stadi tau.

Well, last nite, end up hanya mieko sahaja yang sudi menemani aunti farah stadi. Yang lain???? semua dh tido. Abg shiro awal2 dah tido. Mungkin tido tak lene a day before sbb uncle eipy suka sakat dia. Semalam, lena sungguh si bujang nie tido.

Mieko : Auntie, macam salah je auntie kira.
Auntie farah : urm....jap..jap...

after 5 min

Aunte farah : alaaaa...asal tak sama ni..mana datang nye -ve pulak nie..isk ..isk
Mieko : Mieko cakap tak nak dengar tadi..tuh laa..asik main sms lagi td.


Mieko : mama, kejut auntie lah. kang tak sempat nk sambung study.
Mama bubuye: pi lah kejut dia sendiri

Mieko : AUNTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MIeko : isk..isk....liat sungguh auntie farah nk bangun..



Bubuye : Mieko baru tahu ke? Bubuye kenal auntie dh lama dia..dia memang macam tuh. Tak pe mieko, mlm kang kita paksa dia study tau. Tapi harap2 auntie upah lah "avoderm" kt kami yea...
cayang auntie..



Gambar selingan..................................
Nomel.......



GOOD LUCK AUNTIE FARAH

1 comment:

  1. amboiiiih gigih buat study group...exam apa ye? ngeee

    ReplyDelete