This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Monday, January 30, 2012

hammock saya

sejak sekian lama ada hammock kt cat tree nie..sekor pun xde yg nak pakai...namun..akhirnya....








Ada jugak yg sudi tido dlm hammock ni...Cayang bubuye....nmpak macam tak selesa sbb hammock tuh macam kecik je saiz nya...tp dh 2 malam bubuye asyik tido kat ctu..harap2 pas ni, dia akan terus menggunkan hammock ini....


namum...kt rumah ni ada jugak DIY hammock...Si mieko sgtlah kreatip.....


yg nie hammock nya special sikit..TADAAAAAAAAAAA




membara je hati mama bubuye sbb jahanam laa rel langsir klo kamoo tido macam ni..adui sayang.........

Sunday, January 29, 2012

kite menci dengan mama kite(tpi kita cayang dia)

menci.....



menci..........


kakak Bubuye..kenapa xmo kawan dengan Mieko...


Abg Shiro......kenapa tengok mieko semacam????


Kakak Nomel..why???why???



Korang rasa kenapa tak de org nak kawan dengan dia?? hahhahahahhaa









mama terpaksa buat DIY collar sbb kamoo asik nk jilat2 badan..mama baru je letak ubat kutu tau.....


tapi kamu sgt comel laaaa...hahhaa..mama syg kamu lah mieko..

Tuesday, January 17, 2012

Wordless Wednesday 20 (kitty and bobo the stray cat)





I think Bobo dh ada owner sbb dh ada loceng + makin sedap badannya

While Kitty pula i think she's an old cat. Very behave cat with long hair coating

Wednesday, January 11, 2012

Tuesday, January 3, 2012

Sapa punya kerja nie!!!(ver 3.0)


Nampak macam Nomel punya keje kan??? haaa....actually si SHIRO punya angkara...kan dh kene babab muntut dgn mama lagi..


Kesian nomel..asyik kene framed je..isk..isk..tak pe syg..mama tahu kamu yg paling behave (even mama tahu Auntie Farah kamu takkan setuju dgn ayat ini..hahah)

Wordless Wednesday 19 ( I like durian....)