This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, February 2, 2012

Tak hensem sangat ke saya ni??

Betul ke saya tak hensem???



mama saya selalu cakap saya tak hensem lah..muke lonjong lah, tinga capang laa

Auntie2, Uncle2, kakak2 and abg2 rasa Shiro ni tak hensem langsung ke??


Ok...paham.....shiro mmg xhensem yaa



Nak majuk lah





There is a reason kenapa mama bubuye suke cakap Shiro tak hensem...ini kerana..masa dia kecik2, dia ...............




Comel + inesen + manja kan?????



p/s: mama gurau2 je lah sayang..mama sayang shiro

10 comments:

  1. shiro hensem lah
    sapa cakap tak hensem
    :p

    ReplyDelete
  2. handsome sesangat!!

    pssttt...Shiro...MaMolly kem salam hikhik~

    ReplyDelete
    Replies
    1. pssst..auntie meowmania, kim salam kt MaMolly balik :P

      Delete
  3. shiro hensem laaaa..meh kawan ngan shirou auntie. mesti lagi hensem.hehe

    ReplyDelete
  4. dah besar warna cokelat dia makin gelap yek.

    ReplyDelete
  5. apa lak x hensem..hensem...tinge capang tu ler yg jadi kegilaan ramai youuu..hikhikhik

    ReplyDelete
  6. encem la shiro.. sape kate tak encem tu... heee

    ReplyDelete
  7. so shiro memang encem laa kan??kan?? - shiro

    ReplyDelete
  8. time tecik2 kiut..dh beso hensem...hehehee

    ReplyDelete