This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Sunday, March 18, 2012

alhamdulillah...(as per my previous post)

ok, sowi sgt2 sbb mama bubuye sgtlah sibuk untuk meng update blog..bz...tuh laa..handle 3 project serentak.mana nk kejar buat impact analysis, mana nk buat system req studies, nk buat code..tak masuk kene bantu support team lagi..aduiyaa..masak..masak....ok...hereby mamam bubuye attach gambar budak2 2 ekor nie masa kene spay..hehe

mama bubuye xsempat tgk nomel di bedah, tapi time mieko, mama bubuye ada...

letih jaga derang pun dh hilang..letih layan derang ada laa..... Si nomel kejap2 makan je keje dia..
malam pula asal kol 9 mlm je..dh miow2 tanda ajak mama dia tido....klo nk tido, WAJIB ada satu bantal atas extra utk dia sekor...dia nk tdo atas bantal bebetul kt kepala mama bubuye DAN mama bubuye kene usap2 kepala dia.klo kita tak usap, dia sendiri yang akan gesel2 tanda paksa kita usap dia jugak.... Nomel2..

Mieko??? mieko dh berjangkit penyakit Nomel.. penyakit apa???penyakit suke tido sambil perut melekat kt dinding or tido terlentang sambil terkangkang tgh2 hall umah..aduiya..macam2 peel budak2 ni....

bab manja tuh toksah ckp la...kucing klo kene zast, gini lah derang..mula2 xpasan...lama2 baru nmpak perubahan....

oklah..mama bubuye nk sambung buat keje....njoy 3 keping gambar yg ada dlm simpanan mama bubuye







6 comments:

  1. Amboi, tejelir lidah memasing. Takper lepas tu nanti bertambah hensem dan jelitalah semuanya nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tuh laa..udah jelita semuanya....hehe

      Delete
  2. Aduh, kenapa sampai terjelir tu?? budak2 kat uma ni pon dah zass bertambah manja dan gemoksss.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tah..sll bila time operation,musti vet keluarkan lidah. pernah tanya, kata mereka sbb nk [astikan kucing tak de masalah based on the color of the lidah...smthing macam tuh la..hehe

      Delete
  3. tak pernah g tgk live dorg kene sunat... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rina tgk semua live..dari bubuye sampai la ke mieko.......mmg ngeri, tp nk tgk gak..hehe

      Delete