This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Monday, June 25, 2012

pet exhibition 2012!!yeay

poyo aa mama bubuye nie...dh lapuk kot tajuk ni..hahha..tp tak kira...mama bubuye nk jugak share dengan kawan2 mama bubuye..hahah korang pergi tak pet exhibition ritu??? nampak mama bubuye n adik mama bubuye tak??(macamlah aku ni glemer sgt sampai org kenal aku..hahah)..

well, plan nie dh di buat awal 2 week lagi..semua persiapan dari segi mental dan fizikal telah kami lakukan..tepat jam 9 pagi hari sabtu, auntie farah dh samapi kt rumah mama bubuye.. tak tahan siap pesan kt mama bubuye bawak beg extra sbb kawan dia yg baru pergi hari jumaat tuh tak muat beg nk isi free goodies..

haha..mama bubuye pergi dgn auntie fara..kenapa??sbb papa bubuye sibuk dengan keretanya.... kami tiba di mid valley jam 10 ++ pagi...kami menjejakkan kaki kt kawasan exhibition jam 10.30 pg...
memandangkan mama bubuye ada card credit mebenk, dptlah 2 ticket masuk percuma(tiap2 tahun macam nie...besh kan?) ...

ya..mmg bnyk anjing kt dlm tuh..kebetulan, hari sabtu ada dog show..auntie farah n mama bubuye penakut anjing..tp kami gagahi jua demi 4 sengal di rumah....operasi mengutip free goodies pun di mulakan...


tepat jam 3, kami keluar dr kawasan exhibition.


brg2 yg dibeli :-
1-  4 cat collar
2- 1 cat nip toys 
3- cat ball feeder 
4 - cat house  (auntie farah belikan untuk bubuye)
5- orijen cat food 
6 - frontline on spot (2 kotak)
7- treats 1 packet

 brg2 goodies:-
1- 4 pek supercoat purina
2- 8 tin wet food sheeba
3 - 8 pek we food whiskas
4- 4 tin fancy feast
5- 3 botol kecil shampoo
6- 1 botol kecil fur spray
7- 4 pek kibble smart heart
8 - 4 kotak kibble iiams
9- ber pek2 kecil kibble jenama apa tah(lupe)
10- bowl + 3 pek shampoo + 3 pek conditioner
11 - stress ball
12 - alalala..lupe laa apa lagi..

nie haa brg2 freee



n nie pulak cat house bubuye...







ini adalah auntie farah kepada budak2 sengal ini

n ini adalah mama bubuye :)  :)

penat jalan2 tp puas hati sbb goodies yg dpt semuanya berbaloi2. tak sabar nk pi lagi tahun depan...





No comments:

Post a Comment