This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Tuesday, January 15, 2013

selamat tahun baru semua



haishh.. lama sungguh mama bubuye tak update blog. Mama bubuye sibuk sedikit. haha.

harap tidak terlalu lambat untuk kami mengucapkan selamat tahun baru kepada kawan2. well, actually last time, mama bubuye ada bawak Nomel and Mieko join cat show. Suke-suka untuk support kawan2 kucing. Mujur semua kucing dapat hadiah sebab setiap kategory max ada 10 ekor je.

ok.. here the updated pic during cat show.

Mama  bubuye tak dapat snap gambar Mieko sangat sebab Mieko stress. Sengal-sengal Mama bubuye nie sengalnya kat rumah je. Bawak luar rumah memang jadi macam ni. Omey behave but dia stress sebab mieko stress


Check this out :) :)

Jangan salah sangka. Ni salah Mieko. Nomel elok je dok atas cat bed. Mieko pi menyelit nak duduk bawah Nomel

Our first rosette. Suke rosette kali ni.


Ingat tak macam siapa????hahah


SAma je kan dengan gambar atas???haishhh





Hasil yang kami bawa pulang. dapt dry and wet food free lagi :) :)

Rosette. Yang biru tuh derang bagi free

Penat sangat laa ni






Sekian sahaja untuk hari ni..esok mama bubuye sambung berceloteh lagi :) :)



2 comments:

  1. tahniah2 diatas semua rosette tue.. :)

    ReplyDelete
  2. Acane nak join ni Ma Bubuye.. email me : yanapinggiran@yahoo.com.my TQ

    ReplyDelete