This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Saturday, December 7, 2013

Mama bubuye's food review #1 : Italliannies @ paradigm mall

Assalamualaikum semua.  Hari ni mama bubuye saja je nk bagi review pasal food. Mama bubuye and family memang kaki jalan2 cari makan, tp gitu-gitu je laa.

For my 1st review,  mama bubuye nak bercerita pasal restaurant Italliannies @ paradigm mall.  Tetaw nak makan apa hari ni. Makanya, kami jalan2 and main pilih je.

After jalan2 tengok kedai, we decided to try makan kat sini as my sis xnak makan kt chillies. Not bad. Puas hati dengan amount yang di bayar.

Kami order spaghetti with meatball and stuffed mushrooms. 

Price:
Stuffed mushrooms : rm35.90
Spaghetti:rm39.90.
Bottomless fruit drinks : rm 9.50

Ok. Kami fikir portion dia kecil. Rupanya2 mcm di chillies or William.  Spegeti tu mcm utk 3 org sebab kami ambil yg regular.  Mushrooms tu pun sama. Haha..padan muke. Xpe, boleh tapau jah.

The spaghetti is served with huge meatball. Meatball nya yg sgt lembut.Yummy. Each bite I can taste the sweetness and sourness of the tomatoes.
The stuffed mushrooms, is served with a very yummy chicken filing and cheezy sauce. .sukeeee :)))..

Mmg sgt mengenyangkan. Alhamdulillah. .



No comments:

Post a Comment