This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Wednesday, January 29, 2014

Mini maincoon

Assalamualaikum semua. .jeng..jeng. .jeng. .kami ada maincoon breed baru tau.nak beli maincoon, yang tak ber cert pun mahal, apatah lagi yang ber cert tu kan..tengok je laa mampu..tapi kami tak heran pun. Sebab satahun yang lalu, kami rescue maincoon baka baru ni (hahahahhah). Kami gelar dia mini maincoon or maincoon katik. .(hahahah..ekceli dia ni tabby long hair je..saja nak berangan kan).  Namanya maru yayang.  Umur dah setahun.  Hobby melalak bila tak nampak emon tonchit. .garang yang yak garang mana. Manja and kaki buli..haishhh. .

Meet my mini maincoon. .
(Hahahah. .gurau je ya)

Thursday, January 16, 2014

Selamat bercuti kawan2

Yeay..semua sengal dah dikira adult.  Maru and tonchit dah setahun dah. Mama harap sengal2 mama hepi bersama mama.

Mama Bubuye Jadi Member Shaklee!!

Assalamualaikum,

Lama dh lama tak update pasal sengal2 kan? Mama Bubuye bz sikit. Maru and Tonchit dah masuk umur setahun :) .. No more kitten in da house. Semua dah adult. Hurm. Since adanya budak dua ekor nie, semua sengal di jangkiti earmites. Still ada yang kena. Mama bubuye takkan mengalah dengan earmites. Mama bubuye guna "Surolan".Alhamdulillah dah banyak kurang :) :)

Hurm, tentang Mama Bubuye pulak. Dah 2 tahun mama bubuye consult product shaklee, baru sekarang decide nak jadi ahli. Kenapa? Terasa nak kuruskan badan and kalau member, dapat beli harga murah. Kawan-kawan yang nak guna id rina, dipersilakan. I am ok with it :) :) :)..Kot-kot laa nak mencuba kan.

sekarang ni, mama bubuye sedang cuba kuruskan badan.(wish me luck) Harap dapat jadi macam dulu balik. ? dulu macam mana? nanti mama bubuye buat satu post pasal mama bubuye ya :) :)  :).


my SHAKLEE ID : 1096034


me now :( :(  .. Gomok




p/s: org ramai dok tanya, kulit mama bubuye ni gebusss..apa rahsia? dari dulu mama bubuye amalkan makan vitamin c.. macam2 brand mama bubuye amik. laa ni makin gebus sbb tiap2 hari amik ALFAFA.

skang tgh sale..sapa nak pm mama bubuye or pi je ke shaklee HQ and beli :)(pakai id kita ya)