This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, February 13, 2014

Kesian MARU and TONCHIT

Isk..isk..isk,

kesian anak mama 2 ekor ni. Dah setahun dengan mama, tapi gambar mereka takde pun kat gambar atas blog ni. Sorry laa sayang, mama tak sempat nak gebek-gebek lagi ni.

Mama tetap sayangkan kamu berdua walau kamu berdua sungguh nakal..





Gambar kenangan. Kini dah besar dah Shiro. Dah gelap dah.


Bubuye till now memang lebihkan Shiro even dah ada 4 ekor adik-adik yang lain


Wednesday, February 5, 2014

Hadiah game lari-lari - yehaaaa!!

Yeay, harini check2 post box, ada packaging color coklat and the envelope seems tebal.

jeng..jeng..jeng.....macam kenal je..macam famililiar je...heheh


tak sangka masa main lari-lari haritu dapat free sample. hehe..Benda free, tak de sapa tak suke kan..haha

Namun hampeh. Sengals ni menggada2. makan sikit..mama bubuye mix dengan avoderm. avoderm je yang derang makan. mujur ada maincoon katik or si mini mainkoon. dia je yang sudi makan.

susah kan nak puaskan hati sesengal. sebab tu mama bubuye panggil derang ni sengal. haishh...



btw. thank you whiskas. :)