This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Thursday, February 13, 2014

Kesian MARU and TONCHIT

Isk..isk..isk,

kesian anak mama 2 ekor ni. Dah setahun dengan mama, tapi gambar mereka takde pun kat gambar atas blog ni. Sorry laa sayang, mama tak sempat nak gebek-gebek lagi ni.

Mama tetap sayangkan kamu berdua walau kamu berdua sungguh nakal..





Gambar kenangan. Kini dah besar dah Shiro. Dah gelap dah.


Bubuye till now memang lebihkan Shiro even dah ada 4 ekor adik-adik yang lain


1 comment:

  1. saya suka tengok orang yang sayangkan kucing....sebab diorang mencontohi sifat penyayang Rasulullah yang sangat sayangkan kucing

    http://haniqhanisalihah.blogspot.com/

    ReplyDelete