This blog is about Bubuye and her lil bro and lil sis.

Friday, September 19, 2014

Our Model - Si Bubuye Yang Boyot

Hurm, dalam senyap-senyap sebenarnya mama bubuye ada niat nak jual kibble sesengal(ada yg berminat tak? ) . Bukan apa, bila beli sharing ni, boleh dapat murah. Sesengal ni dah laa memilih. Kawan-kawan nak tahu, sesengal mama bubuye nie sanggup berlapar jika bukan makanan pilihan mereka yang terhidang. Haishh. The worst thing is when masa bawa pergi vaksin last year, berat masing2 turun mendadak compared to 3 bulan sebelum itu. Haishh.. Reason?? Sebab Mama Bubuye switch from Royal Canin to Orijen. Huh. Tried to switch to other option. Almost all brand yang ada di pasaran Mama Bubuye cuba. Namum, hampa. Sampai vet nasihatkan Mama Bubuye stick je laa dengan  apa yang mereka suka. Lagipun RC tu premium food jugak. Haishh ..(kesian pocket mama bubuye).. Takpe, ada lah rezeki Mama Bubuye kat lain kan??

Oklah, Mama Bubuye belanja gambar terbaru model blog ni :)



No comments:

Post a Comment